Bingo trgovina – Banja Luka

Bingo trgovina Banja Luka

Na jednom mjestu pogledajte radno vrijeme poslovnica Bingo Banja Luka, adrese svake poslovnice i kataloške akcije. Saznajte gdje, i kada možete kupiti povoljnije, po akcijskim cijenama.

Bingo ima trgovine u Banja Luci na više adresa, a u nastavku saznajte koje su adrese i kakvo je radno vrijeme svake poslovnice.

Bingo Banja Luka – Radno vrijeme

Radno vrijeme Bingo poslovnice u Banja luci, na adresi Branka Popovića b.b.

  • Hipermarket Banja Luka IN Banja Luka radno vrijeme 07.30-21:30, nedjeljom 07:30-16:00

Banja Luka – Adresa poslovnice Bingo

Za sada jedina Bingo trgovina u Banja Luci. Adresa, ponuda i info broj nalaze se u nastavku.

  • Bingo Banja Luka (SM) – na adresi Branka Popovića bb

Posjetite poslovnicu Bingo u Banja luci i kupujte po povoljnim cijenama. Zatražite katalog i birajte najpovoljnije cijene. Izaberite sebi iz bogate ponude bijele tehnike, prehrambenih proizvoda, odjeće i obuće. Bingo broj za informacije 0800 200 10 možete pozvati radnim danima u periodu 08:00-16:00 sati.

Pored hipermarketa, u kompleksu imate na raspolaganju igraonicu, restoran, apoteku, zlataru, mobitel shop, cvjećaru, frizersko – kozmetički salon i mjenjačnicu. Provedite dan u šopingu, s velikim izborom artikala na jednom mjestu.

Bingo trgovina nudi jedinstveno mjesto na kojem kupac može pronaći doslovno sve što mu treba. Bingo nudi bogati asortiman u različitim kategorijama, od vinoteke i delikatesa, Fashion i Techno Shop-a, do neizostavne Pet Shop ponude. Zatražite Bingo katalog i kupujte po najpovoljnijim cijenama.

By ivansmo