Bingo trgovina – Međugorje

Jedna od najvećih Bingo trgovina u Hercegovini je svakako i poslovnica Bingo Međugorje. Nalazi se na magistralnom putu M-17.4 na pravcu Međugorje-Ljubuški. Ako idete iz Međugorja, trgovina Bingo se nalazi nekih 100-200 metara udaljena od etno sela (Herceg etno Selo) o kojem smo već pisali.

Trgovina Bingo – Međugorje nudi veliki izbor roba široke potrošnje, a tu možete pronaći namještaj te mnogo toga iz bogatog izbora bijele tehnike. pored svega spomenutog, u trgovini možete pronaći odjeću i obuću, prehrambene proizvode i igračke za djecu. Ako vas zanima radno vrijeme, ili cijene proizvoda, svakako potražite Bingo katalog Međugorje. Akcijske cijene i popusti su jasno naznačeni u katalozima Bingo trgovina, i formirane su posebno za svaku poslovnicu Bingo. Ako vam nije daleko, za povoljnu kupovinu svakako posjetite trgovinu u Međugorju.

Bingo Međugorje – Radno vrijeme

Radno vrijeme poslovnica Bingo – Međugorje zapravo je trgovina Bingo – Čitluk. S obzirom da se trgovina nalazi blizu Međugorja, i zbog veće popularnosti ovog mjesta, poslovnicu svi kupci i prepoznaju kao Bingo Međugorje.

  • TC Hipermarket Čitluk 08:00-21:30 sati radno vrijeme, Nedjeljom NE RADI

Bingo Međugorje radno vrijeme koje smo objavili je informativnog karaktera i podložno je promjenama. U slučaju da trebate znati točno radno vrijeme trgovine, predlažemo da pozovete broj telefona 036 281 400 i raspitate se.

Bingo Čitluk – adresa

Kako smo već spomenuli, ova Bingo poslovnica zapravo je registrirana u Čitluku, a nalazi se na adresi:

  • Bingo Čitluk, Adresa: Tromeđa, Međugorje 88260
  • Info telefon: 0800 200 10

Ako ste u blizini, svakako posjetite Bingo u Međugorju. Razgledajte bogatu ponudu namještaja, bijele tehnike, obuće i odjeće. U trgovini možete pronaći još mnogo toga, od sportske opreme, prehrane, pa do igračaka za djecu.

Prijavite se za Bingo katalog, da uvijek imate najnoviju ponudu pred sobom. Trgovina se nalazi uz prometnicu, a za lakši pristup tu je i veliki parking prostor. Da bi kupovina bila što ugodnija, u krugu se nalaze ugostiteljski objekti, i druge trgovine za još bogatiju ponudu.

By ivansmo