Herceg Etno selo Međugorje

Herceg Etno selo nalazi se u Međugorju, na putu prema Ljubuškom. Idealna je lokacija za sve koji su u prolazu, ili dođu ciljano na dnevni izlet ili druženje uz jelo i piće. Ovaj ambijent se nadograđuje i vremenom je postao prava atrakcija bogate ponude. Osim restorana tu je bazen za sve uzraste, kao i životinje koje možete razgledati. Herceg Etno selo Međugorje je jako dobro posjećeno, a turistička ponuda je prilagođena svim dobnim skupinama.

Djeca uživaju u razgledavanju životinja, i odličnom ambijentu u kojem su životinje smještene. Tu je naravno i bazen, te restoran sa bogatom ponudom jela i pića. Stariji mogu okusiti autohtona jela i kušati najbolja vina iz lokalnih vinarija. Herceg Etno selo svakako je jedna od značajnijih lokacija u Međugorju i ovom kraju. Veliki broj posjetitelja dolazi iz svih krajeva, te se broj dolazaka povećava iz godine u godinu. U ponudi imate noćenje u starim kamenim kućama, izgrađene po starim Hercegovačkim nacrtima. U nastavku ćemo istaknuti ponudu etno sela, i pozvati vas da dođete i doživite jedinstvenu avanturu.

Životinje u Herceg Etno selu Međugorje

Podaci o lokaciji, ponuda, i cjenik

Kompleks ima zaista bogatu ponudu, pa ćemo izdvojiti ono najbitnije. U nastavku pročitajte što sve možete očekivati u Etno selu Herceg u Međugorju.

Herceg Etno Selo Međugorje Restoran
Restoran

Restoran nudi vrhunska jela i pića, a posebno želimo izdvojiti vina vrhunske kvalitete. Vinska karta upotpunjena je kvalitetnim vinima iz lokalnih vinarija.

Herceg Etno selo

Adresa: Gospodarska zona, Tromeđa 88266 Međugorje, BiH
Kontakt e-mail: info@etno-herceg.com
Telefon broj: 036 653 400

Za smještaj u etno selu na izbor imate sobe, apartmane, ili depadans hotel smještaj. Svakako predlažemo da pogledate službenu stranicu, da vidite kompletnu ponudu sa cijenama i detaljnim opisom ponude i usluge.

Nedaleko od etno sela nalazi se vodopad Kravica, o kojem smo već pisali. Pogledajte fotogaleriju i svakako posjetite lokaciju. Fotogalerija vodopad Kravica najbolja je pozivnica za sve koji imaju želje doći.

By ivansmo