Web kamera AMS RS – GP Bosanska Kostajnica (Ulaz i Izlaz)

granični prijelaz bosanska kostajnica

Pregled i stanje u prometu na GP Bosanska Kostajnica. Uz pomoć web kamera možete pratiti stanje na prijelazu, provjeriti gužve i pripremiti se za put. GP Kostajnica nalazi se na sjeveru BiH, i prijelaz je koji spaja Bosnu i Hercegovinu sa susjednom Hrvatskom.

GP Bosanska Kostajnica je granični prijelaz smješten na sjevernom dijelu Bosne i Hercegovine, u entitetu Republika Srpska. U mjestu Bosanska Kostajnica nalazi se istoimeni granični prijelaz, koji spaja Bosnu i Hercegovinu (preko rijeke Une) sa susjednom Republikom Hrvatskom.

Možete u živo pratiti stanje u prometu, kako na ulasku u BiH, tako i na izlasku prema RH.

Web kamere koje snimaju ovaj granični prijelaz rade 24 sata na dan. U svakom trenutku možete provjeriti stanje u prometu, kolike su gužve i koliko dugo se čeka na prelazak preko granice.

Web kamera GP Bosanska Kostajnica (izlaz/ulaz)

Ako ste planirali putovanje i prelazak preko granice, savjetujemo da pogledate snimku web kamere i provjerite stanje na graničnom prijelazu. Saznajte iz prve ruke koliko se čeka na GP Bosanska Kostajnica, i kolike su gužve.

Uvijek budite spremni i sigurni na putovanju. Live web kamera daje sve potrebne informacije u realnom vremenu. Ove internet kamere postavljene su na GP Bosanska Kostajnica (Ulaz/Izlaz).

By ivansmo