Web kamera BIHAMK BiH – GP Ivanica

web kamera granični prijelaz Ivanica

Pregled i stanje u prometu na GP Ivanica, donosimo uz pomoć web kamera. Ovo je najbolji način da pratite stanje na graničnom prijelazu, i da provjeriti gužve te se pripremite za put. Web kamera na GP Ivanica postavljena je prema izlazu.

GP Ivanica je granični prijelaz koji spaja Bosnu i Hercegovinu sa susjednom Crnom Gorom.

Možete u živo pratiti stanje u prometu, moguće gužve na granici i čekanja.

Web kamere na GP Ivanica rade 24 sata na dan. U svakom trenutku možete provjeriti stanje u prometu, dnosno stanje na graničnom prijelazu, vidjeti kolike su gužve i kakvi su vremenski uvjeti na samom graničnom prijelazu, pa tako i u prometu.

Web kamera GP Ivanica

Ako ste planirali putovanje i prelazak preko granice, savjetujemo da pogledate snimku web kamere i provjerite stanje na graničnom prijelazu. Saznajte iz prve ruke koliko se čeka na GP Ivanica, i kolike su gužve.

Uvijek budite spremni i sigurni na putovanju. Live web kamera daje sve potrebne informacije u realnom vremenu. Web kamera GP Ivanica daje ažurirane fotografije o stanju na graničnom prijelazu. BIHAMK kamera snima granični prijelaz Ivanica. Provjerite stanje u prometu i izbjegnite najveće gužve i čekanja na granici. Kamera snima promet 24 sata na dan, i najbolji je način da vidite kolike su gužve i moguća čekanja na prelazak granice.

By ivansmo