Web kamera AMS BiH – M-17 Mostar-Čapljina

web kamera M17 Mostar Čapljina - Žitomislići

Pregled i stanje na prometnici M-17 na potezu Mostar-Čapljina, u mjestu Žitomislići. Web kamere daju najprecizniji uvid za stanje u prometu, prometne gužve i vremenske uvjete na cestama u Bosni i Hercegovini.

Web kamera – Mostar-Čapljina

Uz pomoć instaliranih web kamera, koje rade 24 sata na dan, u svakom trenutku možete vidjeti stanje na prometnicama, stanje na graničnim prijelazima u BiH, i vremenske uvjete. Prije nego krenete na put, provjerite stanje na prometnicama, i kolike su gužve na graničnom prijelazu prema kojem ste se zaputili. Uvijek budite spremni i sigurni. Link za prikaz uživo na prometnici M17 (MostarČapljina) u mjestu Žitomislići. Live kamera daje sve potrebne informacije u relanom vremenu. Ova internet kamera postavljena je na BP Tioil Žitomislići.

Mostar – Čapljina

Web kamere Mostar – Čapljina dat će vam odličan uvid u trenutno stanje u prometu, gužve na cestama i vremenske prilike. Ako ste se zaputili prema RH, u smjeru graničnog prijelaza Doljani, provjerite stanje na cestama. Web kamera daje fotografije uživo, tako da uvijek imate informacije iz prve ruke.

Pored već spomenutog, nedaleko od Čapljine imate mnoge atrakcije koje možda želite obići. Ako ste se zaputili u Mogorjelo, ova web kamera će poslužiti da dobijete potreban uvid u stanje u prometu. Isto to vrijedi i za turističku atrakciju nedaleko od Čapljine – mjesto Počitelj.

Za sva spomenuta mjesta, ako dolazite iz daleka, web kamere Mostar-Čapljina će pomoći da se pripremite za put.

By ivansmo