WEB kamera HAK GP Slavonski Brod

HAK kamere GP Slavonski Brod

Web kamera HAK na GP Slavonski Brod, na granici Hrvatska i BiH. Web kamere HAK daju trenutno stanje u prometu i gužve na graničnom prijelazu Slavonski Brod.

GP Slavonski Brod
Granični prijelaz Slavonski Brod

Granični prijelaz Slavonski Brod nalazi se u blizini grada Slavonski Brod u Hrvatskoj, i jedan je od većih prijelaza za putnički i teretni promet. Sa druge strane, u Bosni i Hercegovini nalazi se GP Bosanski Brod. Moguće je očekivati gužve na GP Slavonski Brod, posebno u ljetnim mjesecima kada je turistička sezona u punom jeku.

Svakako preporučujemo da prije putovanja provjerite stanje na graničnom prijelazu i pokušate putovati u manje prometnim satima kako bi izbjegli moguće kašnjenja. Provjerite GP Slavonski Brod HAK kamere, da saznate kolike su gužve i koliko se čeka na ovom graničnom prijelazu.

Kontakt granične policije
Telefon: 035/211-959

Web kamere HAK na GP Slavonski Brod

Zavirite kroz web kameru koja je postavljena na GP Slavonski Brod i provjerite stanje u prometu i gužve na samom graničnom prijelazu. HAK Slavonski Brod kamere snimaju granični prijelaz i daju informacije o gužvama i koliko se čeka na prelazak granice. U svakom trenutku možete pogledati kamere na GP Slavonski Brod, i uvjeriti se u stanje u prometu i prelazak preko granice.

HAK kamere Slavonski Brod (Ulaz/Izlaz)

Prije nego krenete na put, pogledajte snimku kamera Slavonski Brod, i pripremite se za putovanje. GP Slavonski Brod HAK kamere daju stanje na granici u realnom vremenu. Sretan put i ugodno putovanje.

GP Slavonski Brod se nalazi na DC53 i spaja Republiku Hrvatsku sa BiH. Granični prijelaz Slavonski Brod se nalazi blizu Slavonski Brod u Hrvatskoj.

Google karta GP Slavonski Brod

By ivansmo