Plaža Donji bili bok FKK – Otok Proizd

Na malenom otoku Proizd smještena je plaža Donji bili bok. Ova nudistička FKK plaža na otoku savršena je za sve ljubitelje nudizma. Ponajprije iz razloga što je skrivena od znatiželjnih pogleda, pa onda i zbog svoje ljepote. Kada pogledate slike plaže jasno će vam biti zašto to kažemo.

Plaža Donji bili bok je nudistička plaža na otoku Proizd. Sami otok je svojom površinom manji od 1000 metara četvornih. Plaža Donji bili bok je 2007. godine izabrana kao “Plaža godine”, prema izboru Hrvatske turističke zajednice. Trebamo spomenuti da je i britanski Daily Telegraf uvrstio ovu plažu u top 5 najljepših plaža na Jadranu.

Do plaže možete doći sa Korčule (Vela Luka), taxi brodicom po cijeni od nekih 60€ ili grupno sa izletničkim brodom.

Plaža Donji bili bok slike

Pogledajte slike najljepše plaže iz 2007. godine. Bez obzira na godinu kada je titula dodijeljena, plaža i danas plijeni svojom ljepotom. Važno je još jednom spomenuti da je Donji Bili Bok plaža namijenjena naturistima i ima oznaku FKK.

Plaža i more
Plaža Donji bili bok FKK
Najljepša plaža otok Proizd
Proizd - plaža Donji bili bok FKK

Za još fotografija plaže posjetite mjesto na Google karti. Uvjerite se u ljepotu plaže na malenom otoku Proizd.

Plaža Donji bili bok na Google karti

Otok Proizd se nalazi sjeverozapadno od Korčule. Do njega možete stići taxi brodicom, izletničkim brodom i naravno svojim plovilom. Uživajte u prelijepom morskom ambijentu. Pogledajte i ostale plaže na Jadranskoj obali.

Ako se odlučite posjetiti otok Proizd, tu možete pronaći još neke plaže. Uvjereni smo da će svaka od njih obogatiti vaše iskustvo na svoj način. Ugodna klima, otvoreno more i smanjene gužve mnogima će dodatno obogatiti njihov ljetni odmor. Iako će plažu posjetiti mnogi, možete biti uvjereni da na plažama ovog otočića nećete osjetiti velike gužve. Naturisti će posebno cijeniti ovu lokaciju. Plaža nosi oznaku FKK i posebno je namijenjena onima koji se vole u potpunosti opustiti. Dođite i uživajte na otoku i plažama koje nudi.

Na otoku se nalazi restoran, na južnoj strani. Ako ste se zaželjeli gastronomskog ugođaja, slobodno svratite. Pored spomenutih plaža, otok ima neke od najljepših uvala za posjetiti i odmoriti se.

Za sve turiste koji dolaze iz susjednih nam država preporučujemo da provjere stanje na graničnim prijelazim i stanje u prometu na autocestama Hrvatske. Pogledajte stanje u prometu.

By ivansmo