Plaža Pasjača – Popovići

Plaža Pasjača

Zovu je još i Stare Stijene Pasjača. Plaža Pasjača nalazi se pokraj mjesta Popovići, na južnom dijelu hrvatske obale. Skrivena je od slučajnih prolaznika, što znači da na njoj nema velikih gužvi. Ipak, ljudi koji znaju za ovu plažu rado će doći.

Plaža je okružena u prirodnom ambijentu, skrivena pod stijenama. Na prvi pogled čini se nepristupačna, ali do nje dolazi put za pješake. Na samoj plaži nema ugostiteljskih objekata. Ako ste došli uživati na ovoj plaži svakako sa sobom ponesite sve potrebno za cjelodnevni odmor.

Plaža Pasjača slike

Kao što se vidi na fotografijama, plaža Pasjača je zaokružena stijenama od iza, te prelijepim morem i pogledom sa prednje strane. more je čisto i imate lagani ulaz. Pogodna je za djecu, ali i mlade parove koji žele provesti vrijeme u manjim gužvama.

Plaža pasjača more
Pasjača
Plaža Pasjača stijene

Mnogi će posjetiti ovu plažu i izvan sezone. Jednostavno žele zabilježiti trenutke u obliku fotografije ili video zapisa. Ambijent nudi mogućnost izrade vrhunskih fotografija.

Plaža Pasjača na Google karti

Kao što se vidi na karti, plaža je smještena na samom jugu Hrvatske. Nalazi se južno od mjesta Cavtat. Da bi stigli do plaže, nakon što ste prošli Cavtat, trebate se isključiti sa D8 (Jadranske magistrale) u mjestu Čilipi i krenuti prema mjestu Popovići.

Ako ste se odlučili odmoriti na ovoj plaži, kupati se i sunčati – ponesite sa sobom sve potrebno za ugodan odmor. Na samoj plaži nema ugostiteljskih objekata niti drugog sličnog sadržaja. Plaža je sačinjena od sitnog šljunka. Stražnja strana je oblikovana visokim stijenama, a sa prednje strane je krasi morsko plavetnilo. Pogled prema moru je nevjerojatan i seže daleko prema Italijanskoj obali.

Predlažemo da pogledate i druge plaže na Jadranu. Donosimo najkompletniji popis plaža u Hrvatskoj. Pogledajte sve plaže i pronađite onu najbolju za sebe i svoju obitelj. Za što ugodnije putovanje, sa manje zastoja i čekanja na granici predlažemo da provjerite stanje na cestama. Osim stanja na cestama, na ovoj stranici možete provjeriti i web kamere na graničnim prijelazima.

By ivansmo