Plaža Stiniva – Otok Vis

Plaža Stiniva - Otok Vis

Plaža Stiniva na otoku Visu smještena je u prirodnom ambijentu, i zaklonjena stijenama koje daju prolaz prema otvorenom moru. Prirodni ugođaj upotpunjuju visoke litice, koje zaklanjaju plažu, ali i daju prekrasan pogled na snagu prirode. Pored drugih plaža koje nudi otok Vis, plaža Stiniva svakako je jedinstvena.

Posebna konfiguracija terena obale na plaži Stiniva daje poseban ugođaj. Osim kupanja i sunčanja na plaži, mnogi će se turisti zaputiti u šetnju i lagano planinarenje okolnim brežuljcima i stijenama. Gosti na ovoj plaži često dođu plovilima, usidre se i uživaju u ljepotama otoka Visa.

Ako se zaputite na Vis, svakako posjetite i ovu plažu. U nastavku ćemo pokazati neke fotografije, da se uvjerite u ljepote plaže. Plaža Stiniva jedinsvena je, i na svoj način upotpunjuje ponudu koju ima otok Vis. Ako se nalazite u blizini, svakako posjetite ovu plažu.

Plaža Stiniva slike

Na fotografijama se najbolje može vidjeti prirodni ambijent koji smo spomenuli. Ugođaj koji plaža nudi morate doživjeti, a to možete samo ako dođete na ovo mjesto.

Plaža Stiniva - otok Vis
Stiniva na otoku Visu
Plaža Stiniva
Plaža stiniva - panorama

Plaža je šljunčana, sa otvorenim sunčanim dijelom, ali i sa mnoštvo hladovine. Za najvrući dio dana, možete se skloniti ispod porovih grana, ili u obližnji objekt. Uživajte u piću, i drugoj ponudi. Mnogi će se odlučiti za planinarenje, što svakako preporučujemo. Savjetujemo ipak, budite savjesni i dobro se pripremite za vašu avanturu.

Plaža Stiniva na Google karti

Točna lokacija plaže označena je na karti. Posjetite plažu Stiniva. Uvjereni smo da ćete uživati. Pogledajte i druge plaže na Jadranu koje smo izdvojili.

Svima koji dođu na Vis toplo preporučujemo da posjete gore spomenutu plažu. Uvjereni smo da ćete se odlično provesti i uživati u odmoru na najbolji mogući način. Plaža nudi ono najbolje, a to je mogućnost potpunog opuštanja uz more, u prirodnom i pomalo divljem stjenovitom ambijentu. Uživajte u pogledu kroz stjenjak, na otvoreno more ili usidrene jahte.

By ivansmo