Stadion Pecara – Široki Brijeg

stadion pecara

Nogometni stadion Pecara Široki Brijeg ima 7 000 sjedećih mjesta. Rekordnu posjećenost stadion Pecara bilježi u ogledu Hajduk-Dinamo, kada je susretu prisustvovalo 10 000 gledatelja.

Stadion Pecara Široki Brijeg
Stadion Pecara – Foto by: Anto

Na stadionu Pecara domaće utakmice igra prvoligaš NK Široki Brijeg. Nalazi se odmah pored gradske dvorane Pecara. Krajem 90-ih godina stadion Pecara je renoviran, i dobio je današnji izgled.

Informacije o stadionu

Kapacitet: 7000
Teren: Trava
Korisnik: NK Široki Brijeg
Adresa: Fra Didaka Buntića 72, Široki Brijeg
Telefon: 039 705-095
E-mail: info@nk-sirokibrijeg.com

Stadion Pecara Široki Brijeg se nalazi u gradu Široki Brijeg, u Bosni i Hercegovini. Kapacitet stadiona je oko 8,000 sjedećih mjesta.

Stadion Pecara je domaći teren nogometnog kluba NK Široki Brijeg, jednog od najuspješnijih nogometnih klubova u Bosni i Hercegovini. Na ovom stadionu su se igrale neke od najvažnijih utakmica u povijesti NK Široki Brijeg, uključujući utakmice u Europskoj ligi.

Konstrukcija stadiona sastoji se od jedne glavne tribine, koja se sastoji od tri etaže sjedalica, i jedne manje tribine s jednom etažom sjedalica. Stadion također ima atletsku stazu, reflektore i moderne svlačionice za igrače.

Stadion Pecara je otvoren 1996. godine i od tada je doživio nekoliko renovacija i poboljšanja, uključujući izgradnju moderne tribine.

By ivansmo