Web kamera AMS BiH – GP Bosanski Novi (Ulaz i Izlaz)

Bosanski Novi grad

Pregled i stanje u prometu na GP Bosanski Novi, odnosno graničnom prijelazu Novi Grad. Uz pomoć web kamera možete pratiti stanje na prijelazu, provjeriti gužve i pripremiti se za put.

GP Novi Grad je granični prijelaz smješten u istoimenoj općini, u sjeverozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine, u entitetu Republika Srpska. U mjestu Novi Grad nalazi se granični prijelaz Bosanski Novi, koji spaja Bosnu i Hercegovinu (preko rijeke Une) sa susjednom Republikom Hrvatskom.

Možete u živo pratiti stanje u prometu, kako na ulasku u BiH, tako i na izlasku prema RH.

Web kamere na GP Novi Grad rade 24 sata na dan. U svakom trenutku možete provjeriti stanje u prometu, dnosno stanje na graničnom prijelazu, vidjeti kolike su gužve i kakvi su vremenski uvjeti na samom graničnom prijelazu, pa tako i u prometu.

Web kamera GP Bosanski Novi (izlaz/ulaz)

Ako ste planirali putovanje i prelazak preko granice, savjetujemo da pogledate snimku web kamere i provjerite stanje na graničnom prijelazu. Saznajte iz prve ruke koliko se čeka na GP Bosanski Novi, i kolike su gužve.

Uvijek budite spremni i sigurni na putovanju. Live web kamera daje sve potrebne informacije u realnom vremenu. Ove internet kamere postavljene su na GP Bosanski Novi (Izlaz), i GP Bosanski Novi (Ulaz).

By ivansmo