Web kamera AMS BiH – M-15 Glamoč-Mliništa

Glamoč-Mliništa web kamere Bih

Web kamera na prometnici M-15, na potezu Glamoč-Mliništa, u mjestu Glamoč. Na spomenutoj prometnici možete provjeriti stanje u prometu i vremenske prilike u mjestu Glamoč. Web kamere u BiH svakodnevno snimaju i prenose stanje na cestama, gužve na graničnim prijelazima i vremenske uvjete u BiH.

Web kamera na lokaciji Glamoč daje uvid u promet, te vremenske uvjete na potezu Glamoč-Mliništa. Provjerite kakve su vremenske prilike na cesti, kolike su prometne gužve i stanje na cestama u BiH općenito. Uživo možete pratiti stanje na prometnom pravcu između Glamoča i Mliništa, u mjestu Glamoč.

Kamera Glamoč – Mlinista

Web kamera Glamoč-Mliništa

Web kamere u BiH svakodnevno – 24 sata na dan – snimaju i daju prijenos. Možete pogledati najnovije informacije o stanju na cestama, u realnom vremenu provjerite promet na većini putnih pravaca u Bosni i Hercegovini, kao i na graničnim prijelazima.

Provjerite vremenske uvjete na pojedinim prometnim pravcima, kao i vremenske uvjete u državi. Ova web kamera postavljena je u naselju Glamoč, između Glamoča i Mliništa.

Prije nego krenete na put, svakako provjerite stanje na cestama. Prije nego se uputite izvan države, ili ulazite u Bosnu i Hercegovinu, provjerite stanje na graničnim prijelazima. Na vrijeme se pripremite za put, da putujete sigurno i bezbrižno. Budite spremni i uvijek sigurni na svom putovanju. Na ovoj poveznici možete pratiti streaming sa web kamere u mjestu Glamoč, na pravcu M-15 Glamoč-Mliništa.

Pratite prikaz uživo na prometnici M-15 Glamoč-Mliništa. Live kamera sa informacijama u relanom vremenu postavljena je neposredno uz cestu M15.

U neposrednoj blizini nalazi se i nacionalni park Busija. Ako ste se zaputili u ovaj prirodni ambijent, svakako provjerite stanje na cestama i vremenske uvjete. Pogledajte web kamera Mlinista, u Glamoču i spremite se na polazak.

By ivansmo