Web kamera AMS BiH – M-14.2 Drvar-Bosanski Petrovac

Drvar - Bosanski Petrovac kamera u živo

Web kamera na prometnici M-14.2, na potezu Drvar-B. Petrovac, u mjestu Podovi. U realnom vremenu, na spomenutom potezu, možete provjeriti stanje u prometu i vremenske prilike. Web kamera se nalazi u mjestu Podovi, u blizini Drvara u BiH. Kamera svakodnevno snima i prenosi video da bi imali pravovremeni uvid o stanju na cestama, vremenskim uvjetima i općenito stanju u prometu.

Web kamera se nalazi uz prometnicu 14.2, u mjestu Podovi, između Drvara i Bosanskog Petrovca. Provjerite kolike su prometne gužve i kakvi su vremenski uvjeti na ovom prometnom pravcu.

Web kamera Drvar-B. Petrovac

Web kamere BiH locirane su po čitavoj državi, da bi dali najbolji uvid o stanju u prometu. U svakom trenutku – 24 sata na dan – možete provjeriti stanje na cestama. U realnom vremenu jednostavno provjerite stanje o prometnim gužvama, i promet na graničnim prijelazima na ulasku i izlasku iz BiH.

Pogled na web kamere daje realnu sliku o vremenskim uvjetima na pojedinim prometnim pravcima, kao i vremenskim uvjetima u BiH. Ova web kamera postavljena je u naselju Podovi, između Drvara i B. Petrovca.

Prije nego krenete na put, savjetujemo vam da provjerite stanje na cestama. Ako ste se uputili izvan države, ili ulazite u BiH, pogledajte snimke sa kamera da bi vidjeli stanje na graničnim prijelazima. Budite spremni i uvijek sigurni na svom putovanju. Web kamera Bosanski Petrovac – Podovi daje live prikaz tanja na prometnici, gužve i vremenske uvjete.

Pratite prikaz uživo na prometnici M-14.2 Drvar-Bosanski Petrovac, u mjestu Podovi. Live kamera sa informacijama u relanom vremenu postavljena je neposredno uz cestu M14.2.

By ivansmo