Web kamera AMS BiH – M-5 Kiseljak

webkamera m5 kiseljak

Web kamera na prometnici M-5, mjseto Kiseljak na kružnom toku. Provjeriti stanje u prometu, gužve i vremenske uvjete. Web kamera je postavljena da gleda na rotor, i tako daje najbolji pregled prometa u Kiseljaku. Veliki broj web kamera u BiH svakodnevno, 24 sata na dan, snima stanje na cestama, gužve na graničnim prijelazima i vremenske uvjete u Bosni i Hercegovini.

Web kamera na lokaciji Kiseljak daje uvid u stanje u prometu, vremenske uvjete, i gužve na cestama koje se mogu dogoditi. Provjerite kakve su vremenske prilike na magistralnom putu M5 u Kiseljaku. Saznajte kolike su prometne gužve i stanje na cestama općenito. Uživo možete pratiti stanje na magistali M-5 u mjestu Kiseljak.

web kamera Kiseljak M5
Web kamera Kiseljak

Web kamere BiH u svakodnevno, 24 sata na dan snimaju i daju realni uvid u stanje na cestama. Možete u realnom vremenu provjeriti promet na većini putnih pravaca u Bosni i Hercegovini, kao i na graničnim prijelazima.

Provjerite vremenske uvjete na M-5, kao i vremenske uvjete u Bosni i Hercegovini. Ova web kamera postavljena je na kružnom toku u Kiseljaku.

Prije nego krenete na put, svakako provjerite stanje na cestama i vremenske prilike. Ako ste se uputili izvan države, ili ulazite u Bosnu i Hercegovinu, provjerite gužve i stanje na graničnim prijelazima. Na vrijeme se pripremite za put. Budite spremni i uvijek sigurni na svom putovanju. Na ovoj poveznici možete pratiti streaming sa web kamere u mjestu Kiseljak, na magistralnom putu M-5.

Pratite prikaz uživo na prometnici M-5 Kiseljak. Live kamera sa informacijama u relanom vremenu postavljena je na rotoru kojim prolazi magistralni put M5.

By ivansmo