Web kamera AMS BiH – M-6.1 Posušje-Tomislavgrad

Posušje-Tomislavgrad internet kamera

Web kamera na prometnici M-6.1, na potezu Posušje-Tomislavgrad, u mjestu Mesihovina. Stanje na ovoj prometnici možete provjeriti uživo pomoću internet kamere koja radi 24 sata na dan. Internet kamera daje uvid u promet, te vremenske uvjete na prometnici. Pratite prometne gužve i vremenske uvjete na prometnom pravcu između Posušja i Tomislavgrada.

Veliki broj internet kamera u BiH, u svakom trenutku – 24 sata na dan – daju informacije o stanju na cestama, stanje na graničnim prijelazima u BiH, i vremenskim uvjetima u državi. Ova kamera je postavljena u naselju Mesihovina, između Posušja i Tomislavgrada.

Web kamera Mesihovina Posušje – Tomislavgrad

Web kamera Posušje-Tomislavgrad

Prije nego krenete na put, provjerite stanje na cestama i graničnim prijelazima. Budite spremni i uvijek sigurni. Na ovoj poveznici možete pratiti streaming sa web kamere u mjestu Mesihovina pokraj Posušja.

Pratite prikaz uživo na prometnici M-6.1 Posušje-Tomislavgrad. Live kamera sa informacijama u relanom vremenu postavljena je neposredno uz cestu M6.1.

Pogledom na web kameru imate uvid u stanje na prometnici, kao i vremenske uvjete u području između Pusušja i Tomislavgrada. U blizini se nalaze popularna turistička odredišta, zbog čega savjetujemo da prije polaska svakako provjerite stanje uz pomoć fotografija koje se stalno osvježavaju.

Kamera se nalazi u mjestu Mesihovina, što znači da je blizu prirodnih odredišta: Žukovića izvor, Ružički potok, i kanjona rijeke Ričina.

By ivansmo