Web kamera AMS BiH – M-6.1 Tomislavgrad-Livno

web kamera tomislavgrad livno

Web kamera na prometnici M-6.1, na potezu Tomislavgrad-Livno, u mjestu Stipanići. Stanje na spomenutom potezu možete provjeriti uživo pomoću internet kamere koja radi 24 sata na dan. Veliki broj web kamera u BiH daju najbolje informacije o stanju na cestama, vremenskim uvjetima i stanju u prometu.

Spomenuta web kamera daje uvid u promet, te vremenske uvjete na potezu Tomislavgrad – Livno, u mjestu Stipanići. Pratite prometne gužve i vremenske uvjete na prometnom pravcu između Tomislavgrada i Livna.

Web kamere BiH - Tomislavgrad - Livno
Web kamera Tomislavgrad-Livno

Web kamere BiH u svakom trenutku – 24 sata na dan – daju informacije o stanju na cestama, prometnim gužvama, te uvid u promet na graničnim prijelazima BiH. U svakom trenutku možete provjeriti vremenske uvjete na pojedinim prometnim pravcima, kao i vremenske uvjete u Bosni i Hercegovini. Ova web kamera postavljena je u naselju Stipanići, između Tomislavgrada i Livna.

Prije nego krenete na put, svakako provjerite stanje na cestama i graničnim prijelazima, ako idete izvan države. Budite spremni i uvijek sigurni na svom putovanju. Na ovoj poveznici možete pratiti streaming sa web kamere u mjestu Stipanići pokraj Tomislavgrada.

Pratite prikaz uživo na prometnici M-6.1 Tomislavgrad-Livno. Live kamera sa informacijama u relanom vremenu postavljena je neposredno uz cestu M6.1.

By ivansmo