WEB kamera HAK GP Nova Sela

HAK kamere GP Nova Sela

Web kamera HAK na GP Nova Sela, na granici Hrvatska i BiH. Web kamere HAK daju trenutno stanje u prometu i gužve na graničnom prijelazu Nova Sela.

Granični prijelaz Nova Sela nalazi se u blizini grada Ploče, i jedan je od većih prijelaza za putnički i teretni promet. Moguće je očekivati gužve na GP Nova Sela, posebno u ljetnim mjesecima kada je turistička sezona u punom jeku. Svakako preporučujemo da prije putovanja provjerite stanje na graničnom prijelazu i pokušate putovati u manje prometnim satima kako bi izbjegli moguće kašnjenja. Provjerite GP Nova Sela HAK kamere, da saznate kolike su gužve i koliko se čeka na ovom graničnom prijelazu.

Web kamere HAK na GP Nova Sela

Zavirite kroz web kameru koja je postavljena na GP Nova Sela i provjerite stanje u prometu i gužve na samom graničnom prijelazu. HAK Nova Sela kamere snimaju granični prijelaz i daju informacije o gužvama i koliko se čeka na prelazak granice. U svakom trenutku možete pogledati kamere na GP Nova Sela, i uvjeriti se u stanje u prometu i prelazak preko granice.

Prije nego krenete na put, pogledajte snimku kamera Nova Sela, i pripremite se za putovanje. GP Nova Sela HAK kamere daju stanje na granici u realnom vremenu. Sretan put i ugodno putovanje.

GP Nova Sela se nalazi na E65 i spaja Republiku Hrvatsku sa BiH. Granični prijelaz Nova Sela se nalazi blizu grada Ploče.

By ivansmo