WEB kamere HAK most dr. Franje Tuđmana – Dubrovnik

HAK kamere most dr Franje Tuđmana

Web kamera HAK snima most Dubrovnik (most Dr. Franje Tuđmana) u Hrvatskoj, koji se nalazi na Jadranskoj magistrali D8. Most spaja mjesto Lozica sa Dubrovnikom, čim se put znatno skraćuje.

Pogledajte HAK kamere most Dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku i saznajte kakvo je trenutno stanje u prometu i kolike su gužve na ovom mostu.

Most Dr. Franje Tuđmana se nalazi u blizini Dubrovnika, i jedan je od većih prijelaza za putnički i teretni promet. Moguće je očekivati gužve na ovom mostu, zbog čega preporučujemo da prije putovanja provjerite stanje u prometu. Provjerite most Dubrovnik kroz objektiv HAK kamere, i saznajte kolike su gužve i kakvi vremenski uvjeti vladaju na ovom mostu.

HAK kamere most dr. Franje Tuđmana

Zavirite kroz web kameru koja je postavljena na mostu dr. Franje Tuđmana i provjerite stanje u prometu i moguće gužve. HAK kamere snimaju 24 sata dnevno i daju informacije o gužvama i vremenskim uvjetima na cesti. U svakom trenutku možete pogledati kamere koje snimaju most dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku, i uvjeriti se u stanje u prometu.

Prije nego krenete na put, pogledajte snimku kamera, i pripremite se za putovanje. HAK kamere daju uvid u stanje na mostu u realnom vremenu. Sretan put i ugodno putovanje.

Most dr. Franje Tuđmana se nalazi u Dubrovniku, na Jadranskoj magistrali D8.

By ivansmo