WEB kamera HAK GP Tovarnik

Web kamera HAK na GP Tovarnik, na granici Hrvatska i Srbija. Web kamere HAK daju trenutno stanje u prometu i gužve na graničnom prijelazu Tovarnik.

Granični prijelaz Tovarnik nalazi se u blizini grada Vinkovci u Hrvatskoj, i jedan je od većih prijelaza za putnički i teretni promet prema Srbiji. Moguće je očekivati gužve na GP Tovarnik, posebno u ljetnim mjesecima kada je turistička sezona u punom jeku. Svakako preporučujemo da prije putovanja provjerite stanje na graničnom prijelazu i pokušate putovati u manje prometnim satima kako bi izbjegli moguće kašnjenja. Provjerite HAK kamere GP Tovarnik, da saznate kolike su gužve i koliko se čeka na ovom graničnom prijelazu.

Kamere HAK na GP Tovarnik

Zavirite kroz web kameru koja je postavljena na GP Tovarnik i provjerite stanje u prometu i gužve na samom graničnom prijelazu. HAK Tovarnik kamere snimaju granični prijelaz i daju informacije o gužvama i koliko se čeka na prelazak granice. U svakom trenutku možete pogledati kamere na GP Tovarnik, i uvjeriti se u stanje u prometu i prelazak preko granice.

Prije nego krenete na put, pogledajte snimku kamera Tovarnik, i pripremite se za putovanje. GP Tovarnik HAK kamere daju stanje na granici u realnom vremenu. Sretan put i ugodno putovanje.

GP Tovarnik se nalazi na DC46 i spaja Republiku Hrvatsku sa Srbijom. Granični prijelaz Tovarnik se nalazi blizu grada Vinkovci.

By ivansmo