WEB kamera HAK GP Bajakovo

HAK kamere na graničnom prijelazu Bajakovo

Web kamera HAK na GP Bajakovo, na granici Hrvatska i Srbija. Web kamere HAK daju trenutno stanje u prometu i gužve na graničnom prijelazu Bajakovo.

Granični prijelaz Bajakovo nalazi se u blizini grada Vinkovci u Hrvatskoj, i jedan je od većih prijelaza za putnički i teretni promet. Moguće je očekivati gužve na GP Bajakovo, posebno u ljetnim mjesecima kada je turistička sezona u punom jeku. Svakako preporučujemo da prije putovanja provjerite stanje na graničnom prijelazu i pokušate putovati u manje prometnim satima kako bi izbjegli moguće kašnjenja. Provjerite GP Bajakovo HAK kamere, da saznate kolike su gužve i koliko se čeka na ovom graničnom prijelazu.

Web kamere HAK na GP Bajakovo

Zavirite kroz web kameru koja je postavljena na GP Bajakovo i provjerite stanje u prometu i gužve na samom graničnom prijelazu. HAK Bajakovo kamere snimaju granični prijelaz i daju informacije o gužvama i koliko se čeka na prelazak granice. U svakom trenutku možete pogledati kamere na GP Bajakovo, i uvjeriti se u stanje u prometu i prelazak preko granice.

Prije nego krenete na put, pogledajte snimku kamera Bajakovo, i pripremite se za putovanje. GP Bajakovo HAK kamere daju stanje na granici u realnom vremenu. Sretan put i ugodno putovanje.

GP Bajakovo se nalazi na E70 i spaja Republiku Hrvatsku sa Srbijom. Granični prijelaz Bajakovo se nalazi blizu grada Vinkovci.

Google karta Bajakovo

GP Bajakovo

GP Bajakovo – GP Batrovci

GP Bajakovo nalazi se na adresi: Lipovac, Hrvatska. Prijelaz spaja HR sa Srbijom. Na drugoj strani granice nalazi se granični prijelaz Batrovci.

By ivansmo