WEB kamere HAK Pelješki most

HAK kamere Pelješki most

Stanje u prometu i moguće gužve, sve možete provjeriti uz pomoć HAK kamera koje su postavljene na poziciji Pelješki most. Pogledajte snimke i provjerite kolike su gužve na Pelješkom mostu, kakav je promet i kakvi su vremenski uvjeti na cesti.

Pelješki most je važan infrastrukturni projekt koji je povezao cijelo Južno Dalmatinsko područje, pomažući i rastu turističke industrije te ekonomske razvitke cijele regije. Također, činjenica da je Pelješki most povezan s prometnicom D8 znači da je značajno ubrzan prijam putnika i tereta između Republike Hrvatske i Crne Gore. Pelješki most je također značajan zbog utjecaja na neraskidivu sigurnost ove regije, omogućavajući bržu i sigurniju komunikaciju cijelog područja.

Veći broj web kamera koje nadgleda HAK daju uvid, kako vozačima teretnog prometa, tako i putnicima, da u određenom trenutku provjere stanje u prometu, moguće gužve, ali i vremenske uvjete koji su prisutni na Pelješkom mostu.

Pogledajte snimke HAK kamera koje snimaju Pelješki most, i budite spremni prije polaska na put.

WEB kamera HAK – Komarna

Ova kamera dat će uvid u stanje na sjevernom prilazu prema Pelješkom mostu.

WEB kamera HAK – Pelješki most (0)

Ova kamera snima sami početak na Pelješki most, ako gledate od sjevera prema jugu.

HAK kamera Pelješki most (1060)

HAK kamera snima Pelješki most na 1060. metru njegove dužine, gledano od sjevera prema jugu.

WEB kamera HAK – Pelješki most (1345 m)

Na 1345. metru njegove dužine postavljena je još jedna HAK kamera.

HAK kamera – Pelješki most (2404 m)

Na 2404. metru dužine Pelješkog mosta postavljena je još jedna HAK kamera. Ova kamera također snima u realnom vremenu i pozicionirana je na 2404 metru Pelješkog mosta ako se gleda od sjevera prema jugu.

HAK kamera Blaca

Odmorište na izlazu sa Pelješkg mosta pokriveno je HAK kamerom koja snima 24 sata i daje relan uvid u stanje u prometu i moguće gužve na ovom odmorištu.

HAK kamera Brijesta – Pelješki most

HAK kamera Brijesta snima ovo križanje i odlična je pomoć svim vozačima koji putuju u ovom pravcu.

HAK Pelješki most kamere

Za kraj donosimo i ostale HAK kamere koje snimaju u blizini Pelješkog mosta. Ovisno u kojem smjeru putujete, HAK kamere Kamenica sjever, Kamenica jug, Dumanja Jaruga II i Zaradeže mogu vam biti od pomoći.

By ivansmo