WEB kamere HAK Krčki most

HAK kamere Krčki most

Web kamera HAK Krčki most u Hrvatskoj, nalazi se na prometnici DC102. Krčki most spaja hrvatsko kopno i otok Krk i važan je prometni dio kako za putnički, tako i za teretni promet.

Pogledajte HAK kamere Krčki most i saznajte kakvo je trenutno stanje u prometu i kolike su gužve na ovom mostu.

Krčki most se nalazi se u blizini Rijeke, i jedan je od većih prijelaza za putnički i teretni promet. Moguće je očekivati gužve na ovom mostu, zbog čega preporučujemo da prije putovanja provjerite stanje u prometu. Provjerite Krčki most kroz objektiv HAK kamere, i saznajte kolike su gužve i kakvi vremenski uvjeti vladaju na ovom mostu.

HAK kamere Krčki most

Zavirite kroz web kameru koja je postavljena na Krčki most i provjerite stanje u prometu i moguće gužve. HAK Krčki most kamere snimaju 24 sata dnevno i daju informacije o gužvama i vremenskim uvjetima na cesti. U svakom trenutku možete pogledati kamere na Krčki most, i uvjeriti se u stanje u prometu.

Prije nego krenete na put, pogledajte snimku kamera Krčki most, i pripremite se za putovanje. HAK kamere daju uvid u stanje na mostu u realnom vremenu. Sretan put i ugodno putovanje.

Krčki most se nalazi na DC102 i spaja hrvatsko kopno i otok Krk. Krčki most se nalazi blizu Rijeke, ili preciznije, blizu manjeg gradića Bakar.

By ivansmo