Granični prijelaz Vinjani Donji – Gorica – BiH

GP Gorica Vinjani Donji

Granični prijelaz Vinjani Donji jedan je od frekventnijih prijelaza između Bosne i Hercegovine (BiH) i Republike Hrvatske. Nalazi se u blizini Vinjana Donjih u BiH i prometno je važan za putnike, ali i komercijalni transport između Bosne i Hercegovine i Hrvatske. GP Gorica se nalazi u blizini Gruda u BiH, te Imotskog u RH. Važan je putni pravac u oba smjera, posebno iz smjera Hrvatske u BiH, u zimskim mjesecima, te obratno u ljetnim mjesecima.

Radno vrijeme i druge informacije

Imajte na umu da se informacije o graničnim prijelazima i njihovim radnim vremenima mogu mijenjati tijekom vremena. Prije putovanja provjerite ažurirane informacije o graničnom prijelazu Vinjani Donji na službenim web stranicama nadležnih tijela u BiH i Hrvatskoj kako biste bili sigurni da imate najnovije informacije o uvjetima prelaska granice i procedurama. Također, putnicima se preporučuje provjeriti važeće putne dokumente i uvjete ulaska u obje zemlje prije putovanja.

Vinjani Donji, odnosno GP Gorica je jedan od najfrekventnijih graničnih prijelaza u Hercegovini koji graniči s Imotskim. Granični prijelaz Vinjani Donji s hrvatske strane odavno je rekonstruiran i ima više traka za kontrolu putnika i robe dok ovaj s bh. strane ima samo jednu traku te se često stvaraju gužve.

Provjerite WEB kamere na graničnom prijelazu Vinjani Donji, odnosno GP Gorica.

By ivansmo