Web kamera AMS BiH – GP Gorica (Ulaz i Izlaz)

web kamera GP Gorica - Vinjani Donji

Pregled i stanje u prometu na GP Gorica, odnosno graničnom prijelazu Vinjani Donji. Uz pomoć web kamera možete pratiti stanje na prijelazu, provjeriti gužve i pripremiti se za put. GP Gorica nalazi se između Gruda u BiH, i Imotskog u Republici Hrvatskoj. Web kamera GP Gorica daje snimku koja se redovno ažurira, a ovom prilikom donosim dvije kamere u jednoj objavi.

Možete u živo pratiti stanje u prometu, kako na ulasku u BiH, tako i na izlasku prema RH.

Web kamere na GP Gorica rade 24 sata na dan. U svakom trenutku možete provjeriti stanje u prometu, dnono stanje na graničnom prijelazu, vidjeti kolike su gužve i kakvi su vremenski uvjeti na samom graničnom prijelazu, pa tako i u prometu.

Web kamera GP Vinjani Donji (izlaz/ulaz)

Ako ste planirali putovanje i prelazak preko granice, savjetujemo da pogledate snimku web kamere i provjerite stanje na graničnom prijelazu. Saznajte iz prve ruke koliko se čeka na GP Gorica, i kolike su gužve.

Uvijek budite spremni i sigurni na putovanju. Live web kamera daje sve potrebne informacije u realnom vremenu. Ove internet kamere postavljene su na GP Vinjani Donji (Izlaz), i GP Vinjani Donji (Ulaz).

By ivansmo