Plaža Ručica – Otok Pag

Plaža Ručica - otok Pag

Među najpoznatijim plažama na otoku Pagu je plaža Ručica, nedaleko od mjesta Metajna. Ako posjetite otok, svakako dođite na ovu plažu i uvjerite se u prirodnu ljepotu, prelijepi pogled i kristalno čisto more spomenute plaže. Plaža Ručica nalazi se južno od naselja Metajna, na unutarnjem dijelu otoka.

Unatoč jakoj konkurenciji (plaža Zrće), ova prirodom okružena plaža ima svoje goste. Ljudi koji dođu uživati na ovoj plaži zaista cijene netaknutu prirodu i čisto more koje zapljuskuje plažu. Plaža je šljunčana, sa pristupačnim ulazom u more. Pogodna je za samce, za parove, kao i za obitelji sa manjom djecom.

Važno je spomenuti da na plaži nema prirodnog hlada. Prije nego ste se zaputili na plažu, savjetujemo da ponesete potrebne rekvizite, da bi odmor bio što ugodniji. Suncobrani ili šatori su neizostavan dio opreme za plažu, i naravno dovoljna količina vode za piće. Do plaže se može doći automobilom, ali i pješice, ako volite aktivnosti.

Plaža Ručica slike

Plaže na Pagu inače imaju dobre ocjene svjetskih portala, pa tako i plaža Ručica. U nastavku pogledajte slike plaže, da se uvjerite u njenu ljepotu. Za pravi ugođaj trebate doći, i opustiti se na ljetnom suncu.

Plaža na Pagu - Ručica
Plaža Ručica
Plaža Ručica - Metajna otok Pag

Najbolji način da opišemo ovu plažu je – netaknuta priroda. Tome pridružujemo izrazito čisto more, i naravno sunce u ljetnom periodu koje nas i poziva na more i kupanje.

Plaža Ručica na Google karti

Pored plaže se nalazi ugostiteljski objekt, što će mnogima biti omiljeno mjesto za dnevni odmor. Uživajte u suncu, sa pogledom na čisto more, i zapadni dio otoka koji se nalazi ispred vas. Inače, i druge plaže na otoku Pagu su na otvorenom, pod suncem, bez prirodnog hlada. Uvijek provjerite gdje idete, i pripremite se na vrijeme. Nadamo se da ćete uživati.

Svakako pogledajte i druge plaže na otoku Pagu. Spomanut ćemo i druge obližnje plaže, kao i uvale koje su prikladne za kupanje i sunčanje. Najpoznatije plaže u Hrvatskoj spomenute su na ovoj poveznici.

By ivansmo