Plaža Vučine – Poluotok Pelješac

Plaža Vučine - Žuljana Pelješac

Plaža Vučine nalazi se na poluotoku Pelješac, pokraj mjesta Žuljana. Riječ je o velikoj plaži koja ima prirodni hlad od borove šume. Plaža vučine je šljunčana plaža, izolirana i atraktivna za odmor u miru i tišini.

Ako ste se poželjeli pravog odmora, izvan gužvi i buke, ova plaža će vam dobro doći. Smještena podno visokih borovih stabala, plaža ima prirodni hlad, i daje ugodnu atmosferu. More je mirno i ugodno toplo. Čitavom dužinom plaže lako ćete ući u more, što je odlično za obitelji sa djecom. U blizini plaže se nalaze kamp mjesta, kao i manje i veće uvale za one koji žele još veći mir i tišinu. Želimo vam ugodan odmor na plaži, kao i provod dok ljetujete u Hrvatskoj.

Ukratko, plaža je pogodna za obitelji sa djecom, kao i za individualni odmor u miru i tišini. More je mirno, i čisto, sa laganim prilazom. Borova šuma daje pravi mediteranski ugođaj, koji upotpunjuju obližnji vinogradi i maslenici. Na plaži imate dovoljno mjesta za sunčanje, kao i hladovine kada sunce jako ugrije. Možete sa sobom ponijeti suncobran, u slučaju većih gužvi pod borovima – u hladovini.

Plaža Vučine slike

Pogledajte neke slike plaže i sami se uvjerite koliko je dobra baš za vas i odmor koji ste planirali. Plaža vučine nudi sve što trebate za ugodan ljetni odmor. Uživajte u fotografijama.

Plaža Vučine poluotok Pelješac
Poluotok Pelješac - Žuljana - plaža Vučine
Vučine plaža kod Žuljana

Plaža Vučine na Google karti

Plaža Vučine se nalazi u istoimenoj uvali, nedaleko od mjesta Žuljana na poluotoku Pelješcu. Kada ste već pogledali plažu, predlažemo da bacite pogled i na Pelješki most. Izgradnjom Pelješkog mosta sami poluotok je doživio procvat u svakom smislu. Turizam je podignut na jedan viši nivo, pa tako i broj turista u ljetnoj sezoni.

Druge plaže u Hrvatskoj možete pogledati na poveznici. Nadamo se da ćete pronaći najbolju plažu za vaš odmor. Za dobar odmor je važno isplanirati putovanje, i spremno krenuti na put.

By ivansmo