Plaža Beritnica – Otok Pag

Plaža Beritnica nalazi se na otoku Pagu, i jedna je od većih plaža u okolici. Smještena je izvan naselja, južno od mjesta Metajna. Ova šljunčana plaža nalazi se u potpuno prirodnom okruženju, između stijena koje joj daju posebnu čar.

Trebamo istaknuti da plaža Beritnica nema prirodnog hlada. Ako ste se zaputili, savjetujemo da ponesete potrebne rekvizite za plažu koja ne nudi hladovinu. Na plažu možete doći i sa kućnim ljubimcem. Plaža je prostrana, i rijetko će se dogoditi da su velike gužve na njoj.

Ovom prilikom ćemo objaviti i neke slike plaže Beritnica, kao i točnu poziciju na Google karti. Ako ste odlučili ljetovati na otoku Pagu, i volite plaže za opuštanje i bez velikih gužvi, plaža Beritnica može biti odličan izbor.

Plaža Beritnica slike

U nastavku možete pogledati par fotografija plaže na Pagu. Ako ste zaljubljenik u prirodu, volite stjenovite predjele i penjanje po stijenama – ova plaža je kao stvorena za vas. Osim za avanturiste, plaža je pogodna za osobe sa kućnim ljubimcima. Na plažu možete doći sa djecom, ali se trebate pripremiti. Ponesite sa sobom suncobran, ili šator. Svakako ponesite dovoljno vode za piće. Plaža se nalazi izvan naselja.

Plaža Beritnica - panorama
plaža i šljunak - pogled na more
Gužva na plaži Beritnica
stijene na plaži Beritnica - odlično za fotkanje

Možete pogledati i druge plaže u Hrvatskoj. Naš cilj je sastaviti najveću bazu plaža u Hrvatskoj. Opisat ćemo svaku plažu koju obradimo, ponuditi fotografije i položaj svake plaže.

Plaža Beritnica na Google karti

Google karta dat će vam najbolji uvid u poziciju plaže. Ako ste se zaputili prema plaži, možete lako provjeriti u kojem smjeru krenuti. Google karta vam daje mogućnost pregleda udaljenosti plaže od točke polazišta, kao i dodatne fotografije ljudi koji su već bili na ovoj plaži. Ugodan boravak želimo svima koji se odluče posjetiti plažu Beritnica na Pagu.

Do plaže možete doći kopnom, jednim dijelom automobilom i nastaviti pješice. Pored toga, mnogi će doći morem – brodom ili nekim drugim plovilom.

By ivansmo