ski staza na Jahorini

Sve veći broj gostiju, zainteresiranost i pretraga skijališta u Bosni i Hercegovini iz godine u godinu podižu rejting i za Olimpijski centar Jahorina. Ovaj turistički dio BiH posebno se ističe u zimskim mjesecima, kada je skijaška sezona na vrhuncu.

Opisat ćemo ukratko skijalište Jahorina i dati kratke upute kako doći, gdje prenoćiti i po kojim cijenama. Nadamo se da će informacije biti od pomoći, i da ćete provesti ugodne trenutke na Jahorini.

Jahorina planina

Kao što već i pretpostavljate, Jahorina je planina koja se nalazi u Bosni i Hercegovini. Točnije, sastavni je dio Dinarskog planinskog sustava, sa najvišim vrhom Ogorjelica koji se nalazi na 1916 metara nadmorske visine. Jahorina je popularno planinarsko izletište i za vrijeme ljetnih mjeseci, no ipak, najveći broj gostiju doći će Zimi, kada su visinski dijelovi prekriveni debelim sniježnim pokrivačem.

Jahorina ima čak 20 kilometara skijaških staza, što je čini pogodnim mjestom boravka za veliki broj gostiju. Za boravak na Jahorini imate više mogućnosti. Možete iznajmiti smještaj u nekoj od vikendica, odsjesti u privatnom smještaju ili u nekom od hotela. Cijene na Jahorini kreću se od nekih 40€ po noćenju pa na više.

WEB kamere skijalište Jahorina

Provirite kroz objektive web kamera na Jahorini. U realnom vremenu provjerite kolike su gužve na skijalištima. Kroz web kamere možete vidjeti ski staze, visinu i kvalitetu snijega na Jahorini.

Skijalište Jahorina jedno je od popularnijih u BiH. Sigurno postoji dobar razlog za to. Pogledajte kamere i krenite prema Jahorini.

ski staza na Jahorini - web kamera
Skijalište Jahorina

Kako doći na Jahorinu?

Na Google karti možete vidjeti točan položaj mjesta, i upute kako doći na Jahorinu. Upalite upute i slijedite Google navigaciju.

Za kraj pogledajte i neke fotografije skijalište Jahorina. Stižu fotografije.

skijalište Jahorina

By ivansmo