Web kamera AMS BiH – M-16 Šujica-Kupres

Web kamera Šujica Kupres

Web kamera na prometnici M-16, na potezu Šujica-Kupres, u mjestu Donji Malovan. U realnom vremenu, na spomenutoj prometnici možete provjeriti stanje u prometu i vremenske prilike. Veliki broj web kamera u BiH svakodnevno, 24 sata na dan, snima stanje na cestama, gužve na graničnim prijelazima i vremenske uvjete u BiH.

Web kamera Šujica – Kupres

Web kamera Šujica-Kupres (Donji Malovan)

Web kamera na lokaciji Donji Malovan daje uvid u promet, te vremenske uvjete na potezu Šujica-Kupres. Provjerite kakve su vremenske prilike na cesti, kolike su prometne gužve i stanje na cestama općenito. Uživo možete pratiti stanje na prometnom pravcu između Šujice i Kupresa, u mjestu Donji Malovan.

Web kamere BiH u svakodnevno – 24 sata na dan – snimaju i daju najnovije informacije o stanju na cestama. Možete u realnom vremenu provjeriti promet na većini putnih pravaca u Bosni i Hercegovini, kao i na graničnim prijelazima.

Provjerite vremenske uvjete na pojedinim prometnim pravcima, kao i vremenske uvjete u BiH. Ova web kamera postavljena je u naselju Donji Malovan, između Šujice i Kupresa.

Prije nego krenete na put, svakako provjerite stanje na cestama. Ako ste se uputili izvan države, ili ulazite u Bosnu i Hercegovinu, provjerite i stanje na graničnim prijelazima. Na vrijeme se pripremite za put. Budite spremni i uvijek sigurni na svom putovanju. Na ovoj poveznici možete pratiti streaming sa web kamere u mjestu Donji Malovan, na pravcu M-16 Šujica-Kupres.

Pratite prikaz uživo na prometnici M-16 Šujica-Kupres. Live kamera sa informacijama u relanom vremenu postavljena je neposredno uz cestu M16. Ako ste se zaputili u Kupres, ova kamera će vam dobro doći za pripremu putovanja.

By ivansmo