Web kamera AMS BiH – M-15 Livno-Šujica

Web kamera na prometnici M-15, na potezu Livno-Šujica, u mjestu Borova Glava. U realnom vremenu, na spomenutom potezu možete provjeriti stanje u prometu i vremenske prilike. Veliki broj web kamera u BiH kontinuirano snimaju i daju najbolje informacije o stanju na cestama, vremenskim uvjetima i općenito stanju u prometu.

Web kamera na spomenutom prometnom pravcu daje uvid u promet, te vremenske uvjete u mjestu između Livna i Šujice. Provjerite kolike su prometne gužve i kakvi su vremenski uvjeti na prometnom pravcu između Livna i Šujice, u mjestu Borova Glava.

Web kamera Borova Glava

Web kamera Livno-Šujica (Borova Glava)

Web kamere BiH u svakom trenutku – 24 sata na dan – daju informacije o stanju na cestama. Možete u realnom vremenu provjeriti stanje o prometnim gužvama, te imati uvid u promet na graničnim prijelazima u Bosni i Hercegovini.

U svakom trenutku možete provjeriti vremenske uvjete na pojedinim prometnim pravcima, kao i vremenske uvjete u BiH. Ova web kamera postavljena je u naselju Borova Glava, između Livna i Šujice.

Prije nego krenete na put, svakako provjerite stanje na cestama. Ako ste se uputili izvan države, ili ulazite u BiH, provjerite i stanje na graničnim prijelazima. Budite spremni i uvijek sigurni na svom putovanju. Na ovoj poveznici možete pratiti streaming sa web kamere u mjestu Borova Glava, između Livna i Šujice.

Pratite prikaz uživo na prometnici M-15 Livno-Šujica. Live web kamera sa informacijama u relanom vremenu postavljena je neposredno uz cestu M15, u mjestu Borova Glava. Pregled uz pomoć ove web kamere može vam pomoći i ako ste se zaputili prema parku prirode Blidinje.

By ivansmo