WEB kamera HAK GP Gunja

HAK kamere na GP Gunja u Hrvatskoj

Web kamera HAK na GP Gunja, na granici Hrvatska i Bosna i Hercegovina. Web kamere HAK daju trenutno stanje u prometu i gužve na graničnom prijelazu Gunja.

Granični prijelaz Gunja

Granični prijelaz Gunja nalazi se u blizini manjeg grada Vrbanja, i jedan je od manjih prijelaza za putnički i teretni promet. Moguće je očekivati gužve na GP Gunja, posebno u ljetnim mjesecima kada je turistička sezona u punom jeku. Svakako preporučujemo da prije putovanja provjerite stanje na graničnom prijelazu i pokušate putovati u manje prometnim satima kako bi izbjegli moguće kašnjenja. Provjerite GP Gunja HAK kamere, da saznate kolike su gužve i koliko se čeka na ovom graničnom prijelazu.

Točna lokacija GP Gunja prikazana je na Google karti. U nastavku pogledajte kamere na GP Gunja, da provjerite stanje na ovom graničnom prijelazu.

Web kamere HAK na GP Gunja

Zavirite kroz web kameru koja je postavljena na GP Gunja i provjerite stanje u prometu i gužve na samom graničnom prijelazu. HAK Gunja kamere snimaju granični prijelaz i daju informacije o gužvama i koliko se čeka na prelazak granice. U svakom trenutku možete pogledati kamere na GP Gunja, i uvjeriti se u stanje u prometu i prelazak preko granice.

Prije nego krenete na put, pogledajte snimku kamera Gunja, i pripremite se za putovanje. GP Gunja HAK kamere daju stanje na granici u realnom vremenu. Sretan put i ugodno putovanje.

GP Gunja se nalazi na DC 214 i spaja Republiku Hrvatsku sa Bosnom i Hercegovinom. Granični prijelaz Gunja se nalazi blizu mjesta Vrbanja. Ovo je još jedan granični prijelaz između RH i BiH koji spaja dvije države preko rijeke Save.

gp Gunja i stanje u prometu

GP Gunja se nalazi na adresi Ul. Miroslava Krleže 62, u mjestu Drenovci u Republici Hrvatskoj. Za sve dodatne informacije možete pratiti poveznicu gov.hr.

Obližnji granični prijelazi su GP Orašje i GP Šamac.

By ivansmo