Web kamera AMS BiH – GP Orašje (Izlaz)

web kamera GP Orašje

Web kamera GP Orašje (Izlaz) – BiH-RH. Pogledom na web snimke uživo imate potpuni uvid i pregled stanja na Graničnom prijelazu Orašje. Provjerite gužve na granici, vrijeme čekanja i vremenske uvjete na tom graničnom prijelazu.

Web kamera GP Orašje (Izlaz) daje najprecizniji uvid za stanje u prometu. Pregledom snimki možete vidjeti kolike su gužve na granici sa Hrvatskom. Pogledajte kolike su prometne gužve i kakve su vremenske prilike na Bosanskohercegovačkom graničnom prijelazu Orašje.

Granični prijelaz Orašje – Kamera

Web kamera GP Orašje (Izlaz)

Web kamera GP Orašje radi 24 sata na dan. U svakom trenutku možete pogledati video (sliku koja se osvježava svakig 30 sekundi) da bi provjeriti stanje na graničnom prijelazu. Sami se uvjerite u stanje na graničnom prijelazu, provjerite kolike su gužve i koliko dugo trebate čekati na prelazak granice sa Hrvatskom. Možete provjeriti i druge web kamere u BiH.

Prije nego krenete na put, svakako provjerite stanje na graničnom prijelazu. Krenite na put spremni i sigurni. Pogledajte web kamere Orašje, i provjerite kolike gužve možete očekivati, i koliki je red čekanja za prelazak granice.

Na vrijeme se pripremite, i budite sigurni na putovanju. Prikaz uživo daju web kamere na Graničnom Prijelazu Orašje, na izlazu iz BiH i ulasku u Hrvatsku. Live kamere Orašje daju sve potrebne informacije u realnom vremenu. Ova internet kamera postavljena je na GP Orašje (Izlaz).

Na GP Orašje, ako idete iz Bosne i Hercegovine, dolazite iz mjesta Lončari, te nakon prelaska granice i ulska u Republiku Hrvatsku dolazite do Županje. Na čvorištu kod Županje možete se uključiti na autoput A3, ili nastaviti magistralnim putem 55 prema Vinkovcima.

Kamere pozicionirane na GP orašje daju odličan uvid u stanje u prometu i protoku na granici. Ova kamera smještena je na samom graničnom prijelazu i daje sliku u realnom vremenu. Kamere Orašje pomoći će vam da se pripremite za put, i da provjerite gužve na prelasku granice.

Granični prijelaz Orašje koristi AMS kamere, koje se redovno osvježavaju, i tako daju sliku najnovijeg stanja na granici. Sretan put, i svakako provjerite kamere na Orašje granica, da znate što očekivati kada stignete.

By ivansmo