Web kamera AMS BiH – GP Strmica (Izlaz)

web kamera granični prijelaz Strmica bih

Web kamera GP Strmica (Izlaz) na granici sa Republikom Hrvatskom. Pogledom na web kameru imate potpuni uvid i pregled stanja na Graničnom prijelazu Strmica, ulaz u HR.

Web kamera GP Strmica (Izlaz) daje najprecizniji uvid za stanje u prometu, i gužvama na Bosanskohercegovačkom graničnom prijelazu. Pogledajte kolike su prometne gužve i kakve su vremenske prilike na granici sa Hrvatskom GP Strmica.

web kamera GP Strmica
Web kamera GP Strmica (Izlaz)

Web kamera GP Strmica radi 24 sata na dan. U svakom trenutku možete pogledati video (sliku koja se osvježava svakig 30 sekunda) da bi provjeriti stanje na graničnom prijelazu. Sami pogledajte kolike su gužve i kakvo je vrijeme, u slučaju da ste se zaputili prema granici. Možete provjeriti gužve i na drugim BiH graničnim prijelazima.

Prije nego krenete na put, svakako provjerite stanje na GP Strmica, i na vrijeme saznajte kolike su gužve i koliko dugo se čeka na prelazak granice. Pogledajte dali su gužve, i koliki je red čekanja za prijelaz granice na GP Strmica.

Na vrijeme se pripremite, i budite sigurni za vrijeme putovanja. Link za prikaz uživo na Graničnom Prijelazu Strmica na izlazu. Live kamera daje sve potrebne informacije u realnom vremenu. Ova internet kamera postavljena je na GP Strmica (Izlaz) na granici između BiH i RH.

By ivansmo