Web kamera BIHAMK BiH – GP Izačić (Izlaz)

web kamera izačić

Web kamera BIHAMK BiH na GP Izačić, na izlazu prema HR. Provjerite stanje u prometu i gužve na graničnom prijelazu.

Granični prijelaz IZAČIĆ kretanje ograničeno

Granični prijelaz Izačić nalazi se u blizini Bihaća, i jedan je od većih prijelaza za putnički i teretni promet. Moguće je očekivati gužve na GP Izačić, posebno u ljetnim mjesecima kada je turistička sezona u punom jeku. Svakako preporučujemo da prije putovanja provjerite stanje na graničnom prijelazu i pokušate putovati u manje prometnim satima kako bi izbjegli moguće kašnjenja. Provjerite GP Izačić kamere, da saznate kolike su gužve i koliko se čeka na ovom graničnom prijelazu.

Općenito o prijelazu

Granični prijelaz Izačić nalazi se u Bosni i Hercegovini i predstavlja važnu točku prelaska granice sa susjednom Hrvatskom. Nalazi se na sjeverozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine, nedaleko od grada Bihaća.

Gužve na graničnom prijelazu Izačić

GP Izačić je otvoren za međunarodni promet, a preko njega se obavlja promet roba i usluga, ali i prelazak granice za putnike. Na prijelazu se obavljaju kontrole dokumenata i robe, a postoji i carinski terminal. U sklopu graničnog prijelaza Izačić nalaze se i benzinske stanice, restorani i drugi sadržaji za putnike.

teretni terminal na graničnom prijelazu Izačić

Važno je napomenuti da se ponekad može očekivati gužva na ovom graničnom prijelazu, posebno tijekom ljetnih mjeseci kada je turistička sezona u punom jeku. Stoga se preporučuje da putnici prije putovanja provjere stanje na graničnom prijelazu i pokušaju putovati u manje prometnim satima kako bi izbjegli moguće kašnjenja. Zavirite kroz web kameru koja je postavljena na GP Izačić i provjerite stanje u prometu i gužve na samom graničnom prijelazu.

Web kamera – GP Izačić

Granični Prijelaz Izačić - ulaz u Republiku Hrvatsku

Zavirite kroz web kameru koja je postavljena na GP Izačić i provjerite stanje u prometu i gužve na samom graničnom prijelazu. Izačić kamere snimaju izlaz iz Bosne i Hercegovine prema Hrvatskoj. U svakom trenutku možete pogledati kamere na GP Izačić, i uvjeriti se u stanje u prometu i prelazak preko granice.

Prije nego krenete na put, pogledajte snimku kamera Izačić, i pripremite se za putovanje. GP Izačić kamere daju stanje na granici u realnom vremenu. Sretan put i ugodno putovanje.

Međunarodni granični prijelaz Izačić

Kontakt informacije
Granična policija BiH
Telefon broj: +387 37 318-522

Granični prijelaz Izačić nalazi se na teritoriju Bosne i Hercegovine, i kamere je postavio BIHAMK. Trenutno ne možete gledati HAK kamere Izačić. Ipak, donosimo popis drugih HAK kamera na graničnim prijelazima u Hrvatskoj. Pogledajte trenutni popis graničnih prijelaza Hrvatske sa Bosnom i Hercegovinom, Srbijom, te Crnom Gorom. Web kamere – HAK – Hrvatska.

Prelazak granice – GP Izačić

GP Izačić - ulazak u Bosnu i Hercegovinu

Da biste prešli granicu na GP Izačić, potrebno je da imate važeći putni dokument (npr. pasoš) i, ako je potrebno, vizu za ulazak u Bosnu i Hercegovinu ili Hrvatsku, ovisno o vašoj nacionalnosti i svrsi putovanja. Prije prelaska granice, potrebno je pripremiti sva potrebna dokumenta i provjeriti uvjete za ulazak u zemlju u koju putujete.

GP Izačić - ulazak u Republiku Hrvatsku

Kada pristignete na granični prijelaz, slijedite putokaze i znakove koji će vas voditi prema odgovarajućem šalteru za kontrolu dokumenata i robe. Na granici će vam se obaviti pregled putnih dokumenata, kao i pregled prtljage ili robe ako je to potrebno. Također, možete biti podvrgnuti zdravstvenoj kontroli, uključujući provjeru cijepljenja ili negativnog testa na COVID-19, ovisno o trenutnim propisima i uvjetima.

Nakon što prođete kroz kontrolu, možete nastaviti putovanje u zemlju u koju putujete. U slučaju da se radi o prijelazu između Bosne i Hercegovine i Hrvatske, možda ćete trebati provesti dodatnu kontrolu na drugoj strani granice, ovisno o uvjetima. Stoga se preporučuje da provjerite trenutne uvjete i propise prije putovanja kako biste se lakše i bez problema prebacili preko granice.

Što mogu prenijeti u Hrvatsku?

Za prijelaz granice svakako se informairajte u graničnom uredu ili pozivom ovlaštenog Ureda granične policije. Na ovoj poveznici možete provjeriti što možete unijeti iz BiH u Republiku Hrvatsku.

U nastavku donosimo skraćeni popis stvari koje možete iz BiH unijeti u Republiku Hrvatsku, koje su oslobođene trošarina i davanja na uvoz.

Što mogu unijeti preko granice u Hrvatsku?
Izvor: carina.gov.hr

Pogledajte još neke granične prijelaze: GP Bijača, GP Slavonski Brod, GP Nova Sela, GP Gorica, GP Orašje

By ivansmo