Web kamera AMS BiH – M-5 Jajce

web kamera bih jajce

Web kamera na prometnici M-5, na križanju Sarajevo-D.Vakuf (obilaznica Jajce), grad Jajce. Kamera daje pregled prometa i stanje na ovom križanju u samom gradu. U realnom vremenu možete pratiti stanje u prometu i vremenske prilike. Web kamera se nalazi u mjestu Jajce, na putnom pravcu M-5 u BiH.

Web kamera stalno snima, a sliak se osvježava svakih 30 sekundi. Imate kompletan pregled i pravovremeni uvid o stanju na cestama, vremenskim uvjetima i općenito stanju u prometu.

Kamera je postavljena uz prometnicu M5, u mjestu Jajce, na križanju Sarajevo-Donji Vakuf. Provjerite prometne gužve i vremenske uvjete na cesti.

Web kamera Jajce

AMS Web kamera Jajce

Web kamere BiH instalirane su po čitavoj državi, i daju kompletan pregled stanja u prometu. U svakom trenutku – kamere snimaju 24 sata na dan – možete provjeriti stanje na cestama, kao i vremenske uvjete u Bosni i Hercegovini. U realnom vremenu provjerite stanje o prometnim gužvama, promet na graničnim prijelazima i moguća zadržavanja u prometu. Provjerite vrijeme čekanja na ulasku i izlasku iz Bosne i Hercegovine.

Vremenski uvjeti na pojedinim prometnim pravcima, kao i vremenski uvjeti u BiH, lako se provjere pogledom na neku od postavljenih web kamera. Konkretno, ova web kamera postavljena je u Jajcu, na jednom od glavnih gradskih križanja.

Prije nego ste krenuli na put, bilo bi dobro da provjerite stanje na cestama. Ako ste se uputili izvan države, ili ulazite u Bosnu i Hercegovinu, pogledajte snimke da bi vidjeli stanje na graničnim prijelazima. Budite spremni i uvijek sigurni na svom putovanju. Linku za web kameru u Jajcu.

Pratite prikaz uživo na prometnici M-5 Jajce. AMS Live web kamera sa informacijama u relanom vremenu postavljena je neposredno uz cestu M5, na križanju u samom gradu. Na portalu smo podijelili i druge AMS web kamere, za gradove u BiH. Potražite ih i pogledajte lokaciju koja vas zanima.

By ivansmo