Web kamera BIHAMK BiH – GP Deleuša

web kamere deleuša

Pregled i stanje u prometu na GP Deleuša, donosimo uz pomoć web kamera. Na taj način lako možete pratiti stanje na prijelazu, provjeriti gužve i pripremiti se za put.

GP Deleuša je granični prijelaz smješten u istoimenom gradiću u Bosni i Hercegovini. GP Deleuša spaja Bosnu i Hercegovinu sa susjednom Crnom Gorom.

Možete u živo pratiti stanje u prometu, moguće gužve na granici i čekanja.

Web kamere na GP Deleuša rade 24 sata na dan. U svakom trenutku možete provjeriti stanje u prometu, dnosno stanje na graničnom prijelazu, vidjeti kolike su gužve i kakvi su vremenski uvjeti na samom graničnom prijelazu, pa tako i u prometu.

Web kamera GP Deleuša

Ako ste planirali putovanje i prelazak preko granice, savjetujemo da pogledate snimku web kamere i provjerite stanje na graničnom prijelazu. Saznajte iz prve ruke koliko se čeka na GP Deleuša, i kolike su gužve.

Uvijek budite spremni i sigurni na putovanju. Live web kamera daje sve potrebne informacije u realnom vremenu. Web kamera GP Deleuša daje ažurirane fotografije o stanju na graničnom prijelazu. BIHAMK kamera snima granični prijelaz Deleuša.

By ivansmo